24 Jun

Zomerfeest

Het zomerfeest van Sprachdach was een groot succes. 40 kinderen en hun ouders kwamen bij elkaar om het semester af te sluiten.  De kinderen konden binnen en buiten spelen en knutselen. En natuurlijk was er voor iedereen genoeg te eten en te drinken. Maar de grootste attractie was een levende olifant die met iedereen op de foto wilde.
Als eregasten konden wij de Oostenrijkse Ambassadrice, Heidemaria Gürer, de cultuurattaché van de Duitse Ambassade, Holger Ruthe, en de directeur van de Duitse Internationale School Den Haag, Uwe Hinxlage, begroeten.

Veel dank aan alle ouders, die geholpen hebben.  En een bijzondere dank aan de twee docenten Katrin en Cordula, die alles fantastisch voorbereid hebben. Alle kinderen konden aan het eind met zeepbellen en een zelfgemaakt masker naar huis gaan.